Binance verbrand record van $ 600 miljoen BNB in ​​het 15e kwartaal | Bitcoinist.com

2021-11-03 06:05:19 By : Ms. Sophie HU

Eerder deze week werd Binance aangekondigd via een blogpost aan dat het bijna 1,1 miljoen BNB-tokens waren verbrand, wat op dat moment $ 600 miljoen waard was, in de laatste driemaandelijkse verbranding. Het totale aanbod van BNB daalde van 170 miljoen BNB naar 169 miljoen BNB. 

Het brandstof van munten is een proces waarbij tokens uit circulatie worden verwijderd, de totale circulerende voorraad van de munt zou verminderen, wat zou leiden tot een lagere bloeddruk. Een beperkt aanbod leidt vaak tot positieve prijsactie, wat gunstig is voor zowel Binance- als BNB-houders. 

Volgens de infographic Binance vertegenwoordiging van 1,1 miljoen verbrande BNB-tokens slechts 0,65% van het totale aanbod - een aanzienlijke daling van 1,81% vorig kwartaal. Hoewel het enorm aantal verbrande tokens is verbleekt in de overeenkomst met de overeengekomen kwartalen, is het zeker de hoogste in dollarwaarde. Dit komt uitstrekken elk BNB-token meer waard is dan kwartalen. 

Met de opkomst van de Binance Smart Chain (BSC) en de DeFi-ruimte in het algemeen is BNB het afgelopen jaar met meer dan 2800% gestegen. "BNB's gebruiksscenario's zijn uitgebreid tot honderden applicaties binnen op tal van platforms en projecten", zegt Binance's CEO CZ.

"Het gebruikt om transactiekosten te betalen op Binance.com, Binance DEX, Binance Chain en BSC ... Met de groei van BSC gebruiken meer mensen BNB, en hoe meer waarde het heeft, hoe meer waarde het wint", samengesteld hij erop teen. 

Alleen al het afgelopen kwartaal ging de munt 16,8x omhoog. De snelle stijging van $ 15 $ 430 in een jaar naar dat de marktkapitalisatie van BNB op zijned $ 90 miljard overschre - resulteert in de twee grootste cryptocurrency is na Bitcoin en Ethereum. Ondanks de recente mislukte BNB met 30% kelderde, heeft het nog de positie als een van de resultaten.

Voor updates en exclusieve aanbiedingen vul je je e-mailadres in.

Bitcoin-nieuwsportaal met het laatste nieuws, gidsen, prijsanalyse over gedecentraliseerd digitaal geld en blockchain-technologie.